Gezonde Leftover Lunch

17 Aug

Na vakantie en een dag festival weinig in huis maar wel veel zin in groen & gezond.

Leftover Salad for Lunch
Het volgende heb ik in stukken gehakt/gesneden en bij elkaar getjoept:
1 gekookt ei
1 avocado
1 mini blikkie mais
1 halve komkommer
1 tomaat
1 handje walnoten
half zakje pittenmix voor over de salade (pijnboom-/zonnebloem- en pompoenpitten)
1 pluk verse koriander

Dan een lepeltje mayo erover, snuf zout, flink veel peper, opscheppen en eten maar!

Als ik een paprika had gehad was die er zeker ook in gegaan, vooral vanwege de bite.
En om het iets steviger te maken als avondmaaltijd zou ik er een blikje tonijn en een blikje kidneybonen of linzen bij doen. Erg lekker en beetje mexicanig!

Advertenties

Eén reactie to “Gezonde Leftover Lunch”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Leftover Dinner | yolandekookt - 19 augustus 2013

    […] de Leftover Lunch kookte Niels nog een heerlijke Leftover […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: