Rucola Avocado Zalm Salade

20 Aug

Nog steeds toe aan groen, gezond en langzamekoolhydraatrijk voer, kwam ik tot dit pastelkleurig maaltje:

IMG_7391
En er kwam slechts 1 pan aan te pas!
Begin met het roosteren van pijnboompitten en pak daarna gelijk een diep bord of goede kom om daarin je salade op te bouwen met de volgende ingrediënten:

Rucola
In plukken gescheurde mozzarella en gerookte zalm
Tomaat
Komkommer
Alfalfa
Avocado
Half blik Spaanse reuzenbonen

Maak een dressing van evenveel olijfolie als limoensap, een drup sesamolie en zout en peper en giet dit over je salade.
Pijnboompitten erover heen en zo kun je na 10 minuten kokerellen  aan tafel!

*** Boodschappenlijstje: pijnboompitten, rucola, gerookte zalm, mozzarella, tomaat, komkommer, alfalfa, avocado, Spaanse reuzenbonen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: