Supersnelle Gevulde Paprika Tortellini Soep

18 Okt

Perfect voor de vrijdagavond.
Als je geen zin hebt om te koken, maar wel lekker wilt eten!
Start & Finish:

IMG_7670
Toegegeven, je moet er wel íets voor doen, maar je kan binnen max 10 minuten eten!
Zet een pannetje water op om daar verse tortellini in te koken. Ik kies zelf altijd voor de groene, gevuld met ricotta en spinazie.
Zet in een ander pannetje op zacht vuur een paprika-soep-uit-zak op. Op nóg een vuurtje rooster je wat pijnboompitten.
Snijd een handvol cherry-tomaatjes doormidden, of snijd 2 gewone huis-, tuin- en keukentomaten in stukkies. Scheur een halve bol mozzarella in stukjes, evenals een goede hand rucola. Scheur wat ham in kleiner stukjes. Verdeel dit over een diep bord en lepel er wat pesto op.
Inmiddels zijn je soep en tortellini klaar en die giet je er over heen. Garneren met versgemalen peper en pijnboompitjes en you are very ready to eat!!

Variaties: Je kan ook een simpele caprese als basis gebruiken, oftewel: alleen tomaat, mozzarella en verse basilicum. Ook lekker met een tomatensoep en tortellini dan.
Of met pompoensoep en dan een restje spinazie en doperwten er door heen!
Of uitgebakken spekjes in plaats van ham.

Het mooie is dat je op deze manier ook makkelijk wat restjes op kan maken, of gebruikt wat je in de (koel)kast hebt liggen nog!

Smakelijk!!

*** Boodschappenlijstje: paprikasoep, verse tortellini, pesto, mozzarella, tomaat, rucola, pijnboompitten, rauwe ham

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: